G Afgelopen week is er een constructief gesprek geweest met de gemeente Beekdaelen met een mooie uitkomst! - Stichting Dorpsraad Sweikhuizen
Afbeelding initatieven Afbeelding initatieven

Afgelopen week is er een constructief gesprek geweest met de gemeente Beekdaelen met een mooie uitkomst!

Er zijn samen goede stappen gezet voor nu en ook voor de toekomst.<br>Het Rector Raevenhuis kan voorlopig open blijven met behulp van een aangepaste overbruggingsoplossing die van de zomer van start gaat. Tot die tijd zal het huidig bestuur stichting beheer Rector Raevenhuis samen met vrijwilligers het Rector Raevenhuis blijven faciliteren. De komende maanden zal samen met de verenigingen de aangepaste overbruggingsoplossing verder ingevuld worden. De aanpassing heeft met name betrekking op het financiële aspect. <br> <br>Voor de toekomstige gemeenschapsvoorziening in Sweikhuizen worden de komende periode scenario’s verder uitgewerkt. Zodra er nieuws is zal er weer een update gegeven worden.

Onderkant

Registreren voor nieuws uit de Dorpsraad

Deelnemers die zich Registreren voor de Dorpsraad Sweikhuizen worden via email op de hoogte gehouden van wijzigingen op de website en kunnen deelnemen aan onderzoeken.
Contact
close slider    van , de, ter, etc...    van , de, ter, etc...


    AlgemeenGebiedsontwikkelingVerkeerVliegverkeerWateroverlast